@rEaL'S wOrK's

By: Mohd Shahril Mohd Shariff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Sep-2008 07:49 Email | Share | | Bookmark
Satu Pagi Di Stesen Keretapi

 
 
 
View all 6 photos...
Lama betul aku tak update FP nie semua gara gara masa yg tak mengizinkan. Sekarang sibuk macam macam sibuknya...sibuk dengan kerja, sibuk dengan wife, sibuk dengan anak......

Lama tak berjalan ...so sekali ada kerja outstation kebetulan kena pulak kat kluang.
Kluang? apa ada kat Kluang nie? Off course pada yg hardcore main town kluang nie mesti tau nya KLUANG STATION....dia punya Kopi O dengan Roti Bakar dia mmg mengugat kalbu.

Kalau tak pi if dah sampai kluang mmg lah rugi,.....


Thursday, 29-Nov-2007 08:59 Email | Share | | Bookmark
Abby & Azie Majlis Bersanding & Sambut Menantu 24&25/11/07

 
 
 
View all 36 photos...
Hmmmm........
Betul kawan kawan kata .....ingat kerja kahwin nie senang.....baru aku tau sampai turn aku dia punya penat bukan main....hahahhaha abby aku dah cakap kau tak caya....

This entry time pengantin bersanding, hari sabtu, konvoi pengantin sebanyak 25 buah kenderaan. 15 buah kenderaan dari CLUB DVISION FRENZ CLUB (DVFC).

more about dvision frenz club visit them at www.dvision-frenz.com

enjoy the pic guys......


Wednesday, 28-Nov-2007 10:28 Email | Share | | Bookmark
Malam Berinai ABBY & AZIE

 
 
 
View all 24 photos...
hehehehehe......

Saja jek split kan gambar....yelah dah lama tak update FP kan.....
Ingatkan masa lepas Majlis Akad Nikah dah settle ler.........
Pulak.....bertuah punya cousin tak cakap ada Majlis Berinai....
Nasib aku tak balik umah lagi or pi join org makan makan......

enjoy the pic......


Wednesday, 28-Nov-2007 06:15 Email | Share | | Bookmark
Majlis Nikah ABBY & AZIE 23/11/07

 
 
 
View all 24 photos...
Direnjis renjis di pilis
Di tepungilah tawar
Hai beras Kunyit ditabur
Disiram si air mawar......

Ni merupakan 1st entry aku untuk shoot majlis perkahwinan, kebetulan cousin aku ABBY yg kahwin setelah lama aku tak update FP aku dan juga selepas camera aku hilang, nie merupakan kerja gamble saja....ye lah dok asik tgk fairus (myphotographer),
didiz,abg din,ayares,ijat & pheewit(capture pix) shoot event orang kahwin......aku pon nak rasa keseronokan dia so aku pon try........lah banyak lagi yg aku kena belajar & improve......harap sesiapa yg ada menjenguk FP aku drop lah a words, dengan komen2 anda aku harap dpt dijadikan tunjuk ajar......

Pada ABBY & AZIE, SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT,

p/s; dgr cite honeymoon kat clubmed! bestnya.......

sorry semua gmbr nie acctually blm edit


Monday, 29-May-2006 09:24 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON TO YOU!!

RUFFEDGE "TIPAH TERTIPU THE MOVIE ROAD TOURS"[b]


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net